Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AJANKOHTAISTA:

 

Ensi vuodelle teemme taas ceskykalenterin. Kalenteri on A4 kokoinen ja pystymallia. kalenterissa on nimipäivät sekä juhlapyhät ja liputuspäivät luonnollisesti. 

 

Kalenteria varten tarvitsemme hyviä kuvia juuri sinun ceskystä. Niin talvisia, kesäisiä, syksyisiä kuin keväisiä. Mieluummin liikaa kuvia kuin liian vähän jotta on valinnanvaraa mahdollisimman paljon. Kuvia joita ei käytetä kalenterissa saatetaan käyttää Ceskytiedotteessa. Vaakakuvia mieluiten mutta saa olla pystykuviakin, kanteen tarvitaan aina pystykuva. Kuvakoon tulisi olla 500kt minimissään, eli mitä isompi sen parempi. Mitä tarkempi kuva sen parempi. Kuvien hylkäämisen syy on pääasiallisesti epätarkkuus. Laita aina alkuperäinen kuva, älä laita whatsapin tai facebook messengerin tms. kautta, sillä ne pienentävät kuvat käyttökelvottomiksi painotuotteissa. Kuvan tiedot tulee olla mukana eli koiran virallinen nimi sekä kutsumanimi sekä kuvaajan nimi. Laita kuvat tulemaan osoitteeseen terhi.valli@icloud.com osoitteeseen 15.10.2022 mennessä!

 

Kalenterin voit tilata jo nyt, hinta on postimaksujen kera 18€. Kalenterin voit tilata laittamalla sähköpostia  terhi.valli@icloud.com, laita meiliin montako kalenteria tilaat ja mihin osoitteeseen toimitetaan. Laskun saat sähköpostilla. Viimeinen mahdollisuus tilata kalenteria on 5.11.2022.

 

 

Terveyskysely on päättynyt. Kiitos kaikille terveyskyselyyn vastanneille! Vastauksia tuli todella paljon. Nyt on hyvä lähteä päivittämään JTO tämän pohjalta!

t: Varapuheenjohtaja Terhi

 

30/10/2021 

Ceskykalenteri

Ceskykalenteri julkaistaan jälleen vuoden lopussa.

MATERIAALIT: Kuvia kalenteria vasteb otetaan vastaan aina lokakuun loppuun asti. Kuvan tulisi olla vaakakuva, ja mukana kuvan koiran nimi sekä kuvaajan tiedot. Kuvien tulisi olla tarkkoja sekä kooltaan mahdollisimman isoja. Kuvia voi toimittaa Terhille (terhi.valli @ cesky-kerho.net)

TILAUKSET: Kalenterin hinta on 18€/kpl, sis.postituksen. Kalentereiden sitovat tilaukset 14.11.2021 mennessä Terhille osoitteeseen terhi.valli @ cesky-kerho.net.

 

15/11/2021

Jouluilmoitukset

Kuluvan vuoden viimeinen Cesky-tiedote ilmestyy joulukuun puolessa välissä. Mielelläämme vastaanottaisimme siihen lyhyitä tekstiviestityylisiä joulutervehdyksiä, joko kuvalla tai ilman. Joulutervehdys on jäsenille maksuton.

Jos haluat puolen-, kokosivun tai aukeman kokoinen jouluilmoituksen, hinnat niistä löytyvät täältä! lehtihän julkaistaan nykyään A4-kokoisena sekä kokonaan nelivärisenä.

Ihan viimeistään 15.11 mennessä pitäisi tervehdykset lähettää Terhille (terhi.valli @ cesky-kerho.net).